SELAMAT DATANG KE PAPARAN MAYA PERSATUAN PENDUDUK PERDANA COLLEGE HEIGHTS, MANTIN, NSDK

Ahad, 17 April 2011

Perjumpaan dengan Seri Pajam Sdn Bhd

[b]

Satu perjumpaan antara pengurusan Persatuan Perdana College Height dan Seri Pajam Development telah diadakan pada 15 .04.2011 jam4.00 petang di Pejabat Seri Pajam sdn Bhd.
PPCH diwakili oleh Pengerusi Masri ,Tim Pengerusi En.Zairul dan juga AJK En Roslan.,sementara Seri Pajam diwakili oleh Pengurusnya dan Team leader Sdra Syiril.Pejumpaan telah berjalan dengan suasana baik dan harmonis sekali.
Perjumpaaan kali ini adalah lebih merupakan kepada perjumpaan suai kenal antara dua entiti ini.Kami telah mengutarakan beberapa pandangan mengenai kemajuan dan hubungan sosial dalam suasana terkini.Mengenai kemudahan yang di PCH ini kebanyakannya telah pun diserah milikkan kepada Majlis Perbandaran Nilai,jadi segala kekurangan ,kerosakan terhadap kemudahan asas hendaklah dilaporkan terus kepada MPN.Antara yang diutarakan seperti kebersihan longkang,taman permainan,guard house(pondok jaga),surau dan beberapa perkara lain.,begitu juga mengenai rancangan masa depan seri pajam mengenai taman ini secara keseluruhan.Secara Amnya pihak Pengurusan Seri pajam telah memberikan maklumbalas yang positif.,namun segala maklumbalas ini akan terus dipantau untuk tindakan selanjutnya.Perjumpaan ditangguhkan pada 5.30 petang.,dengan harapan satu perjumpaan yang lebih konkrit dapat diadakan pada satu masa kelak.

[/b]

2 ulasan:

Nurdin Abu berkata...

salam..kami membekalkan sistem palang otomatik atau lebih di kenali sebagai barrier gate/boom gate lengkap dengan sistem touch n go.Secara SEWAAN rm700/00 sebulan.satu set keluar dan masuk.
hubungi kami 0134525252 atau email nurdin2020@gmail.com

Tanpa Nama berkata...

salam. Saya ingin bertanya beberapa hal berkenaan Perdana College Height, kerana saya tengah consider utk membeli rumah disitu
1. basic facilities seperti air, tiada gangguan?
2. telephone signal baik? broadband, unifi?
3. kadar jenayah? ada kes pecha rumah ke.
4. apakah anda gembira dengan pembelian rumah disitu
Terima kasih