SELAMAT DATANG KE PAPARAN MAYA PERSATUAN PENDUDUK PERDANA COLLEGE HEIGHTS, MANTIN, NSDK

Isnin, 10 Mei 2010

AKTIVITI KESIHATAN PCH

[b]



Pada 9hb Mei 2010 (Ahad), telah berlangsung dengan jayanya aktiviti kesihatan PCH iaitu Senamrobik 1Taman. Seronok juga bila dapat bersenam 'Poco-poco'... Ramai penduduk PCH yang telah turun walaupun terdapat sebaran maklumat yang agak terlewat. Semoga aktiviti sebegini dapat terus dikekalkan. Terima kasih buat Cikgu Hamid yang bertindak sebagai instructor pada pagi tu..




Jangan lupa, 23hb MEI 2010 aktiviti kali ke-2...




Terima kasih.

[/b]

4 ulasan:

alia berkata...

saya dah kopipes photo kat atas di blog saya, www.addinahumaira.blogspot.com.
Sori ye x mintak kebenaran dulu.

Chegu Anuar berkata...

ok.. takde hal.. anyway.. thanks sebab join aktiviti ni.. harap dpt war-warkan kat jiran2 POCO-POCO ke-2 pada 23hb Mei nanti.. tq

jamaah berkata...

poco2 ke dua 23hb ni la x dapat join lagi la nampaknya...kena bertugas

C.Anuar berkata...

Tak apa Puan Jamaah.. Cuma saya cdg nak set up Jawatankuasa Khas Poco-Poco.. Setuju tak? senang nak buat arranggement..